Palvelut-Ravintola.jpg

Ruokaa & juomaa

Nauti konserttipäivällinen viehättävässä pappilamiljöössä ennen konserttia tai varaa konserttitarjoilut väliajalle etukäteen!


				

Tyrvään Pappila

Sastamalan keskustassa sijaitseva, uudestisyntynyt Tyrvään Pappila, yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Tyrvään Pappilassa on tarjolla uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä menukokonaisuuksia lähellä tuotetuista raaka-aineista ja satokauden tuoreista kasviksista.
Kaikista Pappilan ruuista on tarjolla myös kasvisvaihtoehto ennakkovarauksella. Valikoimassa olevat viinit ovat Tyrvään Pappilan omaa tuontia Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Unkarista.

Lue lisää:
Tyrvään Pappilan verkkosivut

Sastamalan Wanha Pappila

Sastamalan Wanha Pappila sijaitsee aivan Rautaveden rannassa, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla Sastamalan Pyhän Marian kirkon kupeessa. Wanhassa Pappilassa konserttipäivinä kahvia ja kastamista tuntia ennen konserttia ja konserttien väliajalla. Etukäteistilaus nopeuttaa. Mahdollista myös yöpyä ja varata pihasauna.

Lue lisää:
Sastamalan Wanhan Pappilan verkkosivut

Vanhakylän kartanon kahvila

Vanhakylän kartanon kesäkahvilan tuotteet on tehty paikan päällä korkealaatuisista, lähellätuotetuista ja ekologisista raaka-aineista. Mahdollisuuksien mukaan kartanon herkut valmistuvat oman puutarhan antimista, satokausien mukaisesti.

Lue lisää:
Vanhakylän kartanon verkkosivut

Aittakahvila

Sastamalan Pyhän Marian kirkon viereinen Aittakahvila on avoinna kesäaikaan tilauksesta. Tunnelmallinen Aittakahvila tarjoaa niin suolaiset kuin makeatkin herkut sekä kuumat ja kylmät juomat. Tiedustelut ja varaukset: Silja Hakanen, puh 040 522 1487, siljatuuli@kopteri.net