Palvelut-Ravintola.jpg

Ruokaa & juomaa

Nauti konserttipäivällinen viehättävässä pappilamiljöössä ennen konserttia tai varaa konserttitarjoilut väliajalle etukäteen!

Tyrvään Pappila

Sastamalan keskustassa sijaitseva, uudestisyntynyt Tyrvään Pappila, yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Viereinen Kivinavetta esittelee maailmankuulua taidetta vuosittain.

Tyrvään Pappilassa on tarjolla uusia makuelämyksiä ja trendikkäitä menukokonaisuuksia lähellä tuotetuista raaka-aineista ja satokauden tuoreista kasviksista.
Kaikista Pappilan ruuista on tarjolla myös kasvisvaihtoehto ennakkovarauksella. Valikoimassa olevat viinit ovat Tyrvään Pappilan omaa tuontia Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Unkarista.

KONSERTTIPÄIVÄLLISET
Konserttipäivälliset ennen illan kirkkokonserttia la 16.7. ja su 17.7., lue lisää Konserttipäivälliset -sivulta.

Lue lisää
Tyrvään Pappilan verkkosivut

Sastamalan Wanha Pappila

Sastamalan Wanha Pappila sijaitsee aivan Rautaveden rannassa, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla Sastamalan Pyhän Marian kirkon kupeessa.

Wanhassa Pappilassa konserttipäivinä kahvia ja kastamista tuntia ennen konserttia ja konserttien väliajalla. Etukäteistilaus nopeuttaa. Mahdollista myös yöpyä ja varata pihasauna.

KONSERTTIPÄIVÄLLISET
Konserttipäivälliset ennen illan kirkkokonserttia ti 19.7. ja to 21.7., lue lisää Konserttipäivälliset -sivulta.

Lue lisää
Sastamalan Wanhan Pappilan verkkosivut

Vanhakylä gård

Vanhakylän kartanon kesäkahvilan tuotteet on tehty paikan päällä korkealaatuisista, lähellätuotetuista ja ekologisista raaka-aineista. Mahdollisuuksien mukaan kartanon herkut valmistuvat oman puutarhan antimista, satokausien mukaisesti.

Lue lisää
Vanhakylä gårdin verkkosivut

Aittakahvila

Sastamalan Pyhän Marian kirkon viereinen Aittakahvila on avoinna kesäaikaan tilauksesta.
Tunnelmallinen Aittakahvila tarjoaa niin suolaiset kuin makeatkin herkut sekä kuumat ja kylmät juomat.

Tiedustelut ja varaukset:
puh. 040 522 1487
siljatuuli@kopteri.net

Lue lisää
Aittakahvilan sivu Visit Sastamala -portaalissa