In-Brugis.jpg

Pilkahdus Bruggen äänimaailmaan renessanssin kynnyksellä

In Brugis on latinaa ja tarkoittaa "Bruggessa". Brugge on ollut kautta aikain yksi Keski-Euroopan kiinnostavimpia kulttuurikeskuksia, jossa eri kulttuureita ja kansallisuuksia edustavat sävel-, kuva- ja sanataiteen edustajat ovat kohdanneet ja luoneet yhdessä uusia ja yllätyksellisiä teoksia, oivalluksia ja kokoonpanoja. Tällaiset kulttuuriaarteet ovat suotuisissa olosuhteissa jääneet elämään käsikirjoitusten ja koodeksien ulkopuolelle ja kertovat tarinaa sadunhohtoisesta Bruggesta ja sen vetovoimasta ja viehätyksestä.
Tämän ihanteen hengessä Sastamala Gregorianassa kuullaan tänä kesänä ainutlaatuinen konserttielämys, jossa kaksi vanhan musiikin yhtyettä, La Morra ja Alta Bellezza yhdistävät voimansa.

Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Jacobus Coutremanilta, Thomas Fabrilta, Georgius Martini a Brugisilta, Jacobus de Clibanolta, Gilles de Binchelta (dit Binchois), Adrien Basinilta ja Jacob Obrechtilta.

LA MORRA
Doron Schleifer - laulu
Corina Marti - nokkahuilut & clavisimbalum
Michal Gondko - luuttu
Vojtech Jakl - fiideli
David Hatcher - fiideli

ALTA BELLEZZA
Hanna Geisel - skalmeijat & säkkipilli
Ann Allen - skalmeijat
Nathaniel Wood - vetotrumpetti & pasuuna

LIPUT
36 / 32 € (Lippu.fi -myyntikanavista ostettaessa hintaan lisätään arvonlisävero, palvelupalkkio sekä tilausmaksu.)

MAKUJA JA MUSIIKKIA
Nauti maittava konserttipäivällinen Tyrvään Pappilassa ennen illan konserttia. Konsertti & päivällinen -lippupaketti sisältää päivällisen ja lipun illan konserttiin.
Lue lisää: Konserttipäivälliset

Lisätietoa esiintyjistä
Alta Bellezza
La Morra